O NAMA

DETECH SRBIJA prodaje Detech proizvode na teritoriji Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Prilikom prodaje u Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu cena opreme se smanjuje za vrednost PDV-a (20%).

Cene izražene u evrima se plaćaju u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu.

USLOVI

– Informacije i komercijalni uslovi i uslovi isporuke –

I. Poreklo robe:

Detech proizvodi se proizvode u Bugarskoj, članici Evropske unije.

Detalji proizvođača su:

Detech LTD

5 Vasil Levski Str.

9703 Shoumen, BULGARIA

VAT ID: BG 127578360

Prodaja proizvoda prikazanih na ovom veb sajtu obično se ne vrši direktno od strane proizvođača (obično se isporučuje samo komercijalno prihvaćenim kompanijama), već komercijalnih kompanija koje prihvata za distribuciju Detech proizvoda. Vaša narudžba će biti dostupna komercijalno prihvaćenim kompanijama. Zatim, jedan od njih će biti prihvaćen i poštovan. Podaci o kompaniji dobavljača će se pojaviti na fakturi proizvoda.

II. Priroda i okolnosti ove reprezentacije

Ovo predstavljanje međunarodnih korisnika Detech korisnika ne odnosi se na konvencionalni entitet, njegovu registrovanu kancelariju, skladište, radnju ili radnu stanicu koja je geografski pozicionirana u jednoj zemlji ili u smislu poreskih propisa jedne zemlje. To je samo virtualna reprezentacija, način na koji možete da naručujete Detech proizvode i oni će biti poslani Detech-ovim prihvaćenim distributivnim kompanijama (u daljem tekstu: prihvaćene kompanije).

Ovo je nezavisna veb stranica i ne pripada proizvođaču proizvoda niti bilo kojoj kompaniji. Konsultanti koji rade na ovom sajtu nisu odgovorni za odnos između vas i kompanija koje pružaju usluge, jer ni proizvođač ni kompanije koje pružaju usluge nisu odgovorne za odnos između vas i predstavnika ove veb stranice. Ova internetska stranica ne čini samu prodaju, već dopušta plasiranje narudžbi koje se dalje šalju u virtualno okruženje gdje ih mogu vidjeti i prihvatiti komercijalne kompanije koje je proizvođač prihvatio za distribuciju Detech proizvoda.

Pošto je zajednica detektora metala dala više signala interesa i uvažavanja Detech -ovim proizvodima (prodatim i otpremljenim u mnoge zemlje putem različitih izvora, manje ili više dogovorenih od strane proizvođača), utvrđeno je da je potreban efikasan resurs kako bi se omogućio efikasan rad komunikacija, dostupna javnosti. Ljudi koji rade za ovaj sajt, specijalisti u Detech proizvodima i detekciji metala, nisu radnici proizvođača ili prihvaćenih kompanija, ali rade samostalno, uglavnom na osnovu svoje stručnosti i strasti za detekcijom metala. Imaju na raspolaganju Detech proizvode i prateću dokumentaciju, koja su im omogućila da steknu dobro znanje o Detech proizvodima i da ih samostalno predstave. Njihova aktivnost ne stvara prava i obaveze između Vas i proizvođača ili prihvaćenih kompanija. One mogu nastati samo iz poslovnog odnosa između vas i proizvođača (ako je primjenjivo) ili prihvaćenih kompanija (onih koje će direktno isporučivati robu). Konsultanti veb sajta takođe mogu da vam pruže tehničku pomoć na visokom nivou ili da vam pomognu da napravite pravi izbor za proizvod koji najbolje odgovara vašim potrebama i mogućnostima ili za korišćenje proizvoda ili rešavanje bilo kakvih problema.

Iako je kvalitet i pouzdanost Detech proizvoda posebno visok, ako se ponekad pojave tehnička, servisna ili garancijska pitanja, možete pozvati sa najvećim povjerenjem na naše konsultante (pozivamo vas da koristite kontaktni deo ove veb stranice). Oni vam mogu pomoći i pomoći vam da brzo rešite sva pitanja vezana za Detech proizvode.

Što se tiče garancije, ovo pitanje se shvata veoma ozbiljno. Detech je definitivno proizvođač koji brzo rešava sve moguće probleme u vezi sa garancijom. To znači da u Detech klijentu nije potrebno dugo čekati da ponovo uživa u kupljenom proizvodu. Prosečno vreme popravke za pitanja garancije je oko. 7 dana nakon što je proizvod stigao u objekat za popravku. Svaka neugodnost se može riješiti brzo!

III. Standardna procedura:

Sledeći narudžbe koje se šalju putem ove veb stranice, proizvodi se isporučuju kupcima direktno iz Bugarske putem prihvaćenih kompanija koje primaju ove narudžbe.

Svi Detech proizvodi su obično uvek na lageru, u dovoljnim količinama. Prekidi u zalihama su retki i mogu potrajati do nekoliko dana da bi se izašlo iz proizvodne linije zaliha.

Cene prikazane na sajtu su konačne cene, sa svim taksama, transportnim troškovima za bilo koju destinaciju u Evropi koje su takođe uključene u cene prikazane na sajtu. Za ostale destinacije, molimo da nas kontaktirate kako bismo mogli zamoliti prihvaćenu kompaniju da potvrdi i dostavi troškove dostave.

Fotografije prikazane na ovom sajtu su čisto informativne i nisu ugovorne.

Cene, uslovi, paketi i karakteristike prikazane na ovom sajtu mogu se promeniti u bilo kom trenutku bez prethodne najave.

IV. Dokumenti i dokumentacija

Proizvodi se isporučuju sa poreskim računima koji sadrže podatke o dobavljaču, podatke o kupcu, naziv proizvoda, serijski broj proizvoda, pečat dobavljača.

Translate »